Wednesday 22 August 2007

Kis szakmai siker

Ma megtartottam azt a prezentációt, ami miatt vasárnap be kellett mennem. Szépen beszámoltam a piaci trendekről 20 percben, power pointban vetítettem és andekdotákkal fűszereztem a száraz tényeket. Az amerikai bácsi sokat nevetett. Most majd persze a japán bácsi meg azt fogja hinni, hogy valójában rajta nevettünk, csak nem értette a viccet.

Hamár itt a munkáról ejtek szót, András már volt az irodában, ezért látta a kollégáim nagy részét, de hogy a jövőben majd mindenki velünk nevessen a munkahelyi eseményeken, íme néhány kép, ami Taiwanon készült.

Kozue (itt a white balance még nem volt jól beállítva) - a minden fényképezkedési szituációban kötelezően mutatandó V-jellel. Láttuk a strandon, hogyan kondicionálják erre már a csecsemőket is.



Balról Jay (Szingapurból), jobbról Ei és a háttérben Shu-san (ő az ügyvezető). A kép a hotelban készült, amit dizájner hotelnek kellett hívni, de a valóságban love hotel volt (bár András utikönyve felhívja a rá a figyelmet, bennünket nem zavart az egzotikus környezet). Ezt onnan gondolom, hogy rajtunk kívül az összes vendég 60+ férfi volt huszonéves hölgy kisérővel, akik a reggelihez is full sminkben jöttek le. További bizonyíték, hogy néhány szobában nem volt ajtó a fürdőszoba és a hálószoba között.



Alice és a dekorációs fürdőkád (ez a fürdőszoba díszítő eleme volt, víz nem jött belőle, amikor kétségbeesetten letelfonáltam a portára, hogy nem működik, akkor a recepciós hölgy lekezelően mondta: it is decorational - welcome to China. mégha ez nem is az igazi)




Ryo:


Jobbról balra haladva Sean (Ausztráliából) és Asako-san (ő a főnököm), Alice és Ryo újfent

3 comments:

saturninus said...

végülis most már jól látszik a képeken, hogy asako-san és alice nem is hasonlítanak egymásra olyan nagyon.

kiselek said...

és azért lehetett valahol mosakodni, ha már a kádban nem?

Sara said...

Volt egy kevesbe dizajner zuhanyzo. Es be kell vallanom, fittyey hanytam arra az eloirasra, miszerint a wc-papirt nem szabad lehuzni a slon, hanem kis kosarban gyujteni mellette. meg mit nem!